GARANTIE & RETOUREN

Garantie

Wij hanteren voor alle producten de wettelijke garantie termijnen. Nog belangrijker is het dat wij het erg vervelend voor u vinden als u aanspraak op garantie moet maken wij zullen in zulke gevallen er alles aan doen om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen. Schroomt u niet om contact met ons op te nemen via info@playlifestyle.nl, vermeld hierbij altijd het bestelnummer of factuurnummer, u naam en adresgegevens en het artikel en een omschrijving van het probleem.

Retouren

U kunt, conform onze algemene voorwaarden en de wet verkopen op afstand bestelde artikelen aan ons retourneren binnen een termijn van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen dient u de goederen die u wilt retourneren via onze website aan te melden. Vervolgens krijgt u van ons instructies zoals het adres waar naar toe u de goederen dient te verzenden. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening.

Er is echter een uitzondering op retouren / recht op retour in de volgende gevallen;
– goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

Verder dient u alles in de originele verpakking en compleet met alle bijgeleverde accessoires te retourneren. Wij behouden ons het recht voor om eventuele verpakkingskosten en/of vervangingskosten te hanteren indien u hieraan niet voldoet.

Leest u ook onze algemene voorwaarden, artikel 4 voor onze retourvoorwaarden.

Wenst u een artikel te retourneren? Dat kan door dit vooraf per e-mail aan te melden (info@playlifestyle.nl).

Belangrijk! Stuur het artikel nog niet op! U krijgt van ons instructies hoe het artikel te versturen.