BETALING

Bij Play Lifestyle kunt u kiezen uit verschillende vormen van betalen. Alle betalingen die worden verricht zijn volledig veilig en worden uitgevoerd door een betrouwbare en erkende Payment Processor (Mollie) die zorgt voor een veilige betaling en betalingen worden uitgevoerd middels een beveiligde SSL verbinding. U hoeft enkel te kiezen hoe u wenst te betalen en binnen een paar stappen is de betaling verricht.

U heeft de keuze uit de volgende betaalmethoden:

iDeal

De meest gebruikte methode. Indien u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank of de Triodos bank dan kunt u heel gemakkelijk en eenvoudig gebruik maken van iDeal, de gemakkelijkste manier om te betalen via het internet.

Voordelen van iDeal op een rijtje:

• iDeal is snel en simpel te gebruiken.
• Bij iDeal bent u zeker van een veilige verbinding zonder een hoop gedoe.
• U hoeft niet te wachten op de verwerking van de betaling, die wordt namelijk meteen verwerkt.
• iDeal is volledig gratis te gebruiken.

Creditcard

U hoeft enkel het creditcardnummer door te geven tijdens een veilige verbinding en de betaling wordt direct geregeld. Bij het gebruik van een creditcard worden geen kosten gerekend, ook dit is volledig gratis voor u.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact is een veelgebruikte betaalmethode in België. Omdat ook veel van onze klanten uit België komen wordt deze dienst aangeboden. Ook hierbij worden geen kosten aangerekend tijdens het betalen.

Belfius

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Sofort Banking

Een heel handige manier van betalen die in opkomst is. U hoeft enkel de bank te selecteren, het bedrag te kiezen en binnen 30 seconden kan u via de software betalen.

Paypal

Via een PayPal-rekening kunt u veilig en online betalen in heel de wereld. Veel mensen kiezen ervoor om hun bankrekening te koppelen aan een PayPal-rekening en zo in 26 landen gemakkelijk te kunnen betalen.